Adventskoncert

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 28/11/2021
14:00 - 16:00

Kategori Ingen Kategori


ADVENTSKONCERT I MUSIKSTALDEN.

Efter et år med Corona nedlukning, så starter vi igen for fuld musik. Den 28. november 2021 kl. 1400, afholder Sydsjællandske Soldaterforeningers Centralsammenslutning igen adventskoncert i Musikstalden på Grønnegades Kaserne i Næstved, hvor Musikhjemmeværnskompagni, ”Vestsjælland” kommer og spiller.

Det er blevet en fast tradition, at Sydsjællandske Soldaterforeninger sammen Musikhjemmeværnskompagni starter den 1. søndag i advent med en adventskoncert, som igen for mange blevet en fast tradition, der starter julemåneden. Her får man 2 timers gratis musikunderholdning af høj kvalitet. Første halvdel af koncerten er en samling af meget i øre faldene militærmusik/ marcher. Anden halvdel er en samling af julens populære melodier og salmer, alt sammen krydret med dirigentens muntre indslag samt fællessang. Gå ikke glip af denne dejlige oplevelse.

Benyt lejligheden til sammen med familien, at samle kræfter til den måned der kommer, der bliver helt sikkert rigeligt brug for det.

Det koster gratis og kun 2 timer af din egen tid, men du får til gengæld en dejlig musikoplevelse. Dørene åbnes kl. 1300 og vi er klar til at tage imod dig. Håber vi ses.

Følgende har tilmeldt sig:

Samlet antal tilmeldte: 0